macware.be
home producten support made with mac macs.tk contact

 
macware - Elgato EyeTV add-ons

Elgato EyeTV (this page in english)

de Elgato EyeTV is een digitale video recorder speciaal gemaakt voor de mac!

zoek de programma's die jij wil zien samen en bekijk ze wanneer jij dat wilt. live uitzendingen op pause zetten. reclames skippen. je favoriete programma's neem je op en brand je direct op CD. EyeTV zal je manier waarop je televisie kijkt veranderen.

en macware zal de manier waarop je je EyeTV gebruikt veranderen ;-)

we hebben voor jou enkele handige tools gemaakt om je EyeTV op een server computer te kunnen bedienen. door de EyeTV op een aparte computer in je netwerk te installeren, vertraagt het je gewone computer niet tijdens opnames. en het hele huis kan de opgenomen programma's bekijken!

nog geen EyeTV?
bestel er een bij macware!

macware - own eyetv software

Eigen Software

screenshot eyetv RPM

eyetv RPM (Remote PrograMmer) is een MacOS X programmatje die je kan gebruiken om EyeTV te programmeren vanaf gelijk welke computer in het netwerk. de interface lijkt precies op deze van de EyeTV applicatie zelf, het invullen van een IP adres van de server is het enige verschil.
LET OP! dit programma staat nog in zijn kinderschoenen en we proberen dit programma zo volledig mogelijk te maken. het gebruik van dit programma is volledig op eigen risico en het is niet gegarandeerd dat het bij iedereen werkt...

download eyetvRPM.sit (v0.5 - 71kb) - lees readme.txt voor u het programme start!
2003-10-20 - VERSION CHANGE: included help, repeat programming, quality setting, GUI improvements and more

screenshot eyetv FTW

eyetv FTW (From The Web) is een PHP script die er voor zorgt dat je op elke computer in huis (Mac en PC) de lijst van opgenomen programma's kan bekijken en downloaden van de server.

download eyetvFTW.sit (v1.5 - 6kb) - lees readme.txt voor installatie instructies.
2003-10-20 - VERSION CHANGE: added support for repeat programs, see if a program is currently recording, added link to VLC


macware - other eyetv tools

Andere handige Tools

EyeTV Remote
Mike Murphy

EyeTV Remote is een MacOS X programmatje die werkt als een soort afstandsbediening voor je EyeTV. via het IP adres van de EyeTV server, kan je de zender veranderen, het volume aanpassen, de recorder aansturen (play, pause, ffw...), etc.

meer info / download EyeTV Remote

CyTV
Andreas Junghans

met CyTV kan je de huidige zender (dus het televisiebeeld, niet de opnames) bekijken op gelijk welke computer op het netwerk via een videostream. je hebt wel VLC (VideoLan Client) nodig om de stream te kunnen bekijken.

meer info / download CyTV

Romeo / EyeTV Plugin
Arboreal Software / Michel Barbuto

heb je een GSM met bluetooth en een bluetooth-enabled mac? dan kan je je eyetv bedienen met het programma Romeo en de Plugin EyeTV vanaf je telefoon.

meer info / download Romeo
download EyeTV Plugin


prijzen, specificaties en foto's onder voorbehoud - BTW 21%
copyright ©2001 - macware - maarten callebert